23 de maig 2011

Triplet mortal poètic

Divendres 20 de maig, 22h

Triplet mortal poètic

Pau Gener, Jordi Garcia, Misael Alerm

Bar la Calma

Coorganitzat amb la Bordalla


Fotografies de Dani Soler


Darrer dels recitals coorganitzats amb l'Assemblea de Joves la Bordalla.
Després de la l'aparició dels poetes Pau Gener Galin, Misael Alerm i Jordi Garcia al programa de televisió Poemes al pentagrama, de VOTV, els tres autors es van reunir en un recital conjunt per a donar a conèixer la seva poesia.

Jordi Garcia, de Granollers, amorosament transplantat al Maresme, poeta de destil·lació lenta, de lirismes quotidians. Escriu quan té coses a dir, i té a dir coses que encara calla. Va retre homenatge a la desapareguda poeta de Granollers Gavina Sastre. Bàlsam i ganivet.

Misael Alerm, de la Garriga. La imatgeria al poder, la narració poètica, la textura que guanya pes i cos en cada vers. Entre el somni i la realitat. Entre l'abans i el després de la poesia. De saber què és la poesia. D'escriure-la a poc a poc i de pensar-la cada dia.

Pau Gener Galin, del Baix Montseny santceloní. És en Jep o en Fidel? La complicitat juganera amb el públic, la carretada de recitals a l'esquena, activista de la poesia. Històries d'amor perdut, d'amor guanyat, d'existència individual i col·lectiva.