13 de juny 2008

S'acaba el Festival Primavera Poètica de la Garriga

Avui divendres i demà dissabte hi ha la rematada final del Festival Primavera Poètica. Avui tindrem la sorpresa -bé, ara ja no perquè ho anunciem- de tenir entre nosaltres el poeta Màrius Sampere, gràcies a l'amic Jordi Condal, qui juntament amb Manel Salas i Kippelboy actuaran en la performance "Pagant Sampere canta", que tindrà lloc a les 22h a l'Auditori de l'Escola de Música.

Es tracta, segons en Jordi, d'un "espectacle sorprenent que crea addicció produït per Ramat de Pedres en homenatge a Màrius Sampere, el poeta més guardonat, més reconegut a nivell de la crítica, de la Universitat i entre la professió. Es tracta d’una performance amb videoimatges, bases musicals pregrabades, violí en directe amb pedals d’efectes i veu. En aquest espectacle es recita una selecció antològica de 24 poemes de l’estimat Màrius, dos dels quals els recita el propi poeta que estarà present a l’acte. Hi ha tres mostres d’aquesta acció poètica penjades al You Tube. No s’ha produït un esforç d’aquesta magnitud, a l’empara de les noves tecnologies, en català per cap altre poeta."

I demà, bé..., demà, si no plou... (i si plou ens ho celebrem a cobert de l'Auditori, a la mateixa plaça del Silenci), tindrà lloc la traca final, el sopar a la fresca que cada posa en punt i final al Festival. Com sempre, pa amb tomàquet amb embotit de l'Oliveras, porrons, amanides i postres de músic. Aquí teniu el programa d'actes. Podeu comprar els tiquets al bar La Calma (al Passeig, el bar del Teatre) o al bar L'Illot, a la placeta que hi ha al darrere de la Biblioteca.
Com sempre, la festa està assegurada. Tothom hi és convidat!